Commercieel Binnendienstmedewerker – Sales Nederland (m/v)

 REDSUN GmbH & Co. KG   Kevelaer (Duitsland)  
 Vacatures: 1   Fulltime







Als Commercieel Binnendienstmedewerker ben je het aanspreekpunt voor onze Nederlandse klanten. Je plant,
begeleidt en ondersteunt de afwikkeling van het volledige verkooptraject; van acquisitie tot en met
aftersales. Je informeert klanten op een deskundige, klantvriendelijke en duidelijke manier over
producten en levertijden. Je beantwoordt alle vragen en biedt de klant een passende oplossing
wanneer zich een probleem voordoet. Natuurlijk draag je er zorg voor dat klanteninformatie en orders
foutloos in het geautomatiseerde systeem worden geregistreerd.




TER VERSTERKING VAN ONS VERKOOPTEAM IN KEVELAER (DUITSLAND) ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN

Commercieel Binnendienstmedewerker
Sales Nederland

fulltime aanspreekpunt voor onze klanten


#Verkoop #Commercieel #Klanttevredenheid #Groei #Drive

https://stellenmarkt.redsun.eu/wp-content/uploads/2022/12/Plektron-Alexander.png

De functie-inhoud
Wat ga je doen binnen REDSUN?

Als Commercieel Binnendienstmedewerker ben je het aanspreekpunt voor onze Nederlandse klanten. Je plant, begeleidt en ondersteunt de afwikkeling van het volledige verkooptraject; van acquisitie tot en met aftersales. Je informeert klanten op een deskundige, klantvriendelijke en duidelijke manier over producten en levertijden. Je beantwoordt alle vragen en biedt de klant een passende oplossing wanneer zich een probleem voordoet. Natuurlijk draag je er zorg voor dat klanteninformatie en orders foutloos in het geautomatiseerde systeem worden geregistreerd.

Wat is je plaats
in de organisatie?

Als Commercieel Binnendienstmedewerker rapporteer je aan je afdelingshoofd. Je werkt nauw samen met de verkopers van de buitendienst en staat in nauw contact met de inkoop en productie. Je komt terecht in een open, informele werksfeer waarin flexibiliteit en commerciële drive centraal staan.

De functie-eisen
Wat verwachten we van je?

Klantgerichtheid, leergierigheid en gevoel voor cijfers zijn samen met administratieve zorgvuldigheid essentieel om in de functie succesvol te kunnen zijn. Je hebt een relevante opleiding op MBO afgerond en je bent zelfstandig, proactief en resultaatgericht. Wanneer je enkele jaren werkervaring hebt in een soortgelijke functie, solliciteer dan direct!

Ons aanbod
Hoe maken wij jou blij?

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf dat sterk groeit. Je kunt rekenen op een uitdagende, inhoudelijk gevarieerde functie in een internationale omgeving. Wij bieden je een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris dat past bij het niveau van de functie.

Wij zijn
REDSUN

Wij zijn een toonaangevende groothandel voor Natuursteen en Keramiek én een producent/leverancier van hoogwaardige betonproducten voor in de tuin en openbare ruimte. Vanuit onze standplaats in Kevelaer (Duitsland) worden de producten verkocht aan internationale klanten uit de bouwmaterialenhandel.

Als dynamisch familiebedrijf met meer dan 400 medewerkers, werkzaam in de meest uiteenlopende vakgebieden en specialismen, bieden we als werkgever veel kansen en doorgroeimogelijkheden.

HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN!
In ons Duits-Nederlands bedrijf zul je snel de voordelen van beide culturen ervaren. Met Duitse precisie en een typisch Nederlandse open cultuur, combineren wij de voordelen van beide culturen.
https://stellenmarkt.redsun.eu/wp-content/uploads/2021/09/betok_klm1.png
Ruim, licht en schoon...
dat zijn onze Betonfabrieken!
Onze Betonfabrieken behoren tot de modernste en meest innovatieve van heel Europa. Onze productielijnen voldoen aan de hoogste eisen en zijn in technisch opzicht state-of-the-art.
https://stellenmarkt.redsun.eu/wp-content/uploads/2021/09/cerasun.png
Innovatief...
Stilstaan is achteruitgaan!
Stilstaan is achteruitgaan! Ook op het gebied van onderzoek en innovatie loopt REDSUN voorop. Er worden voortdurend nieuwe producten en productiemethoden ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is ons nieuwste product: CERASUN. Hier worden de beton en keramiek met elkaar verbonden en gecombineerd tot één product.
1 BEELD ZEGT MEER DAN 1.000 WOORDEN

Waarom REDSUN?

Online
Bewerbungsformular

GUTE ENTSCHEIDUNG: SETZE DEINE KARRIERE BEI UNS FORT!
Wir freuen uns auf deine Bewerbung.
Klicke oder ziehe Dateien in diesen Bereich zum Hochladen. Du kannst bis zu 3 Dateien hochladen.
Ich bin damit einverstanden, dass meine personenbezogenen Daten, insbesondere auch sensible Daten aus meinen angehängten Bewerbungsunterlagen, ausschließlich zum Zweck der Durchführung der Online-Bewerbung über das Online-Bewerbungstool verarbeitet, auf IT- Systemen der REDSUN Unternehmensgruppe, Delbrüchstraße 1, 47623 Kevelaer (Betreiber) gespeichert und von der für das Stellenangebot verantwortlichen Stelle zum Zweck der Erfassung und Prüfung der Bewerbung sowie der Kontaktaufnahme eingesehen werden können. Im Falle eines nicht erfolgreichen Bewerbungsverfahrens werden meine Daten nach 90 Tagen automatisiert gelöscht. Diese Einwilligungserklärung kann ich jederzeit gegenüber dem Betreiber unter den im Impressum genannten Kontaktdaten widerrufen. In diesem Falle werden meine personenbezogenen Daten sowohl auf den IT-Systemen des Betreibers, als auch bei der für das Stellenangebot verantwortlichen Stelle gelöscht. Eine weitere Bearbeitung meiner Bewerbung ist in diesem Fall nicht möglich. Weitere Details können Sie der Datenschutzerklärung entnehmen.


Klicke oder ziehe Dateien in diesen Bereich zum Hochladen.

Du kannst bis zu 3 Dateien hochladen.