Financial Controller (m/v)

 REDSUN GmbH & Co. KG   Kevelaer (Duitsland)  
 Vacatures: 1   FulltimeJe bent verantwoordelijk voor een correcte en efficiënte financiële registratie en rapportage van de REDSUN Company Group. Meer concreet betekent dit dat je verantwoordelijk bent voor de juiste en tijdige verwerking van alle boekingen in het grootboek van de verschillende groepsentiteiten. Bovendien draag je zorg voor de financiële rapportages van zowel de interne alsook externe (groeps-)rapportages. Je bent intensief betrokken bij het opstellen van de jaarrekening, de (internationale) reporting en de accountantscontrole. Er is volop ruimte om mee te denken en te werken aan verbeterslagen en we willen graag dat je die ruimte ten volle benut.
TER VERSTERKING VAN ONZE FINANCIËLE AFDELING IN KEVELAER (DUITSLAND) ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN

Financial
Controller

die zijn/haar financiële kennis en talenten ten volle wil inzetten voor de volgende carrièrestap...
https://stellenmarkt.redsun.eu/wp-content/uploads/2021/09/inkoperaluxe.png

De functie-inhoud
Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een correcte en efficiënte financiële registratie en rapportage van de REDSUN Company Group. Meer concreet betekent dit dat je verantwoordelijk bent voor de juiste en tijdige verwerking van alle boekingen in het grootboek van de verschillende groepsentiteiten. Bovendien draag je zorg voor de financiële rapportages van zowel de interne alsook externe (groeps-)rapportages. Je bent intensief betrokken bij het opstellen van de jaarrekening, de (internationale) reporting en de accountantscontrole. Er is volop ruimte om mee te denken en te werken aan verbeterslagen en we willen graag dat je die ruimte ten volle benut.

Wat is je plaats
in de organisatie?

Als Financial Controller kom je te werken binnen een enthousiast, collegiaal en betrokken team van in totaal 5 medewerkers. Je rapporteer aan de Manager Finance en staat in contact met medewerkers en leidinggevenden van diverse bedrijfsonderdelen. Je komt terecht in een organisatie met een vlakke hiërarchie en korte besluitvormingsprocessen. In een ondernemende,  open en  informele werksfeer staan teamgeest, collegialiteit en resultaat centraal.

De functie-eisen
Wat verwachten we van je?

  • HBO of WO financieel administratief werk- en denkniveau.
  • Relevante ervaring in een vergelijkbare functie binnen een internationale setting.
  • Ervaring in het opstellen van jaarrekening & rapportages.
  • Ervaring in accountancy is een pré.
  • Een uitstekende vaardigheid in Excel en bij voorkeur ook SAP.
  • Een goed ontwikkeld analytisch en strategisch denkvermogen.
  • Enthousiaste en proactieve houding.
  • Sociaal en communicatief vaardig richting zowel intern alsook externe partijen.

Ons aanbod
Hoe maken wij jou blij?

Je komt te werken in een dynamisch, ambitieus en internationaal opererend familiebedrijf. Je kunt rekenen op een uitdagende, inhoudelijk gevarieerde functie met een duidelijk carrièreperspectief. Wij bieden je een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris dat past bij het niveau van de functie, een prima pensioenregeling en 30 vakantiedagen.

Wij zijn
REDSUN

Wij zijn een toonaangevende groothandel voor Natuursteen en Keramiek én een producent/leverancier van hoogwaardige betonproducten voor in de tuin en openbare ruimte. Vanuit onze standplaats in Kevelaer (Duitsland) worden de producten verkocht aan internationale klanten uit de bouwmaterialenhandel.

Als dynamisch familiebedrijf met meer dan 400 medewerkers, werkzaam in de meest uiteenlopende vakgebieden en specialismen, bieden we als werkgever veel kansen en doorgroeimogelijkheden.

HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN!
In ons Duits-Nederlands bedrijf zul je snel de voordelen van beide culturen ervaren. Met Duitse precisie en een typisch Nederlandse open cultuur, combineren wij de voordelen van beide culturen.
https://stellenmarkt.redsun.eu/wp-content/uploads/2021/09/betok_klm1.png
Ruim, licht en schoon...
dat zijn onze Betonfabrieken!
Onze Betonfabrieken behoren tot de modernste en meest innovatieve van heel Europa. Onze productielijnen voldoen aan de hoogste eisen en zijn in technisch opzicht state-of-the-art.
https://stellenmarkt.redsun.eu/wp-content/uploads/2021/09/cerasun.png
Innovatief...
Stilstaan is achteruitgaan!
Stilstaan is achteruitgaan! Ook op het gebied van onderzoek en innovatie loopt REDSUN voorop. Er worden voortdurend nieuwe producten en productiemethoden ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is ons nieuwste product: CERASUN. Hier worden de beton en keramiek met elkaar verbonden en gecombineerd tot één product.
1 BEELD ZEGT MEER DAN 1.000 WOORDEN

Waarom REDSUN?

Online
Bewerbungsformular

GUTE ENTSCHEIDUNG: SETZE DEINE KARRIERE BEI UNS FORT!
Wir freuen uns auf deine Bewerbung.
Klicke oder ziehe Dateien in diesen Bereich zum Hochladen. Du kannst bis zu 3 Dateien hochladen.
Ich bin damit einverstanden, dass meine personenbezogenen Daten, insbesondere auch sensible Daten aus meinen angehängten Bewerbungsunterlagen, ausschließlich zum Zweck der Durchführung der Online-Bewerbung über das Online-Bewerbungstool verarbeitet, auf IT- Systemen der REDSUN Unternehmensgruppe, Delbrüchstraße 1, 47623 Kevelaer (Betreiber) gespeichert und von der für das Stellenangebot verantwortlichen Stelle zum Zweck der Erfassung und Prüfung der Bewerbung sowie der Kontaktaufnahme eingesehen werden können. Im Falle eines nicht erfolgreichen Bewerbungsverfahrens werden meine Daten nach 90 Tagen automatisiert gelöscht. Diese Einwilligungserklärung kann ich jederzeit gegenüber dem Betreiber unter den im Impressum genannten Kontaktdaten widerrufen. In diesem Falle werden meine personenbezogenen Daten sowohl auf den IT-Systemen des Betreibers, als auch bei der für das Stellenangebot verantwortlichen Stelle gelöscht. Eine weitere Bearbeitung meiner Bewerbung ist in diesem Fall nicht möglich. Weitere Details können Sie der Datenschutzerklärung entnehmen.


Klicke oder ziehe Dateien in diesen Bereich zum Hochladen.

Du kannst bis zu 3 Dateien hochladen.