Verkoper Regio Noord-Nederland (m/v)Verkoper Buitendienst(m/w/d)


 REDSUN BV  
 Nederland

Gas erop! Ben jij niet bang om bij een bedrijf binnen te stappen en een verkoopgesprek te starten? Geniet je ervan om het maximale uit je dag te halen op jouw manier? Bij ons krijg je volop de ruimte voor jouw verkoopkwaliteiten. Wij zoeken een commercieel gedreven collega, die als Verkoper Buitendienst bijdraagt aan verdere groei van REDSUN.
GEDREVEN VERKOPER MET KENNIS VAN DE NEDERLANDSE MARKT

Verkoper Buitendienst
Noord-Nederland

Gas erop! Ben jij niet bang om bij een bedrijf binnen te stappen en een verkoopgesprek te starten? Geniet je ervan om het maximale uit je dag te halen op jouw manier? Bij ons krijg je volop de ruimte voor jouw verkoopkwaliteiten. Wij zoeken een commercieel gedreven collega, die als Verkoper Buitendienst bijdraagt aan verdere groei van REDSUN.


#Verkoop #Commercieel #Klanttevredenheid #Groei #Drive

https://stellenmarkt.redsun.eu/wp-content/uploads/2022/04/aluxe-budi.png

Jij als
Verkoper

Jij ziet én creëert vooral nieuwe kansen voor REDSUN en klanten. Hoe je dat doet, stippel je graag zelf uit. Nagenoeg elke dag ben je op pad, stap je bij prospects binnen of bezoekt bestaande klanten.

Je behandelt binnengekomen aanvragen, je pleegt overleg met de verkoop binnendienst over de planning en verkoopkansen, of zet je puntjes op de i. Toegewezen klantenklachten handel je zelfstandig af en de voortgang en uitkomsten hiervan registreer je in het CRM-systeem. Je stelt zeker dat op locatie van de klant de producten uit het REDSUN-assortiment op een in het oog springende plaats en op attractieve wijze worden gepresenteerd. Waar wenselijk wijzig je de inhoud van presentatierekken aan en vult ontbrekende producten aan

Je werkt graag zelfstandig. Al houd je altijd in je achterhoofd wat er intern nodig is om jouw beloftes waar te maken. Want: afspraak is afspraak bij ons. Voor én nadat de handtekening is gezet, zorg jij dat de samenwerking tussen klant en backoffice soepel verlopen. Je evalueert periodiek verkoopresultaten en je bespreekt deze met je leidinggevende, de Verkoopleider Benelux. 

Wat wij
vragen

 • Minimaal 5 jaar relevante verkoopervaring. Bij voorkeur in dezelfde of soortgelijke branche.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Uitstekende (schrijf- en spreek)beheersing van het Nederlands 
 • Je hebt een rijbewijs B, zodat je jouw auto van de zaak kunt besturen.

Verder ben jij als Verkoper een

 • Natuurlijke verkoper, die altijd nieuwe commerciële kansen ziet.
 • Goede luisteraar, die groeikansen voor de klant en REDSUN aan elkaar koppelt.
 • Verantwoordelijke vertegenwoordiger, die een betrouwbaar gezicht is REDSUN.
 • Vlotte gesprekspartner, die zich snel inleeft in de belevingswereld van de klant.
 • Proactieve persoonlijkheid, die op tijd schakelt met collega’s over planning, klantbehoeftes en vervolgstappen.
 • Persoon met lef, iemand die niet bang is voor het onbekende.

Wat wij bieden

 • Een goed, marktconform salaris. Jouw uiteindelijke beloning hangt samen met je verkoopprestaties en werkervaring.
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak. Alles bij de hand voor een soepel verkoopproces.
 • Veel functievrijheid. Je bepaalt zelf hoe je het maximale uit je werkweek haalt.
 • Een fijne werksfeer. Wat wij vooral waarderen? De goede teamsfeer, platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen in het bedrijf.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals vakantiegeld, een regeling bij Pensioenfonds HiBiN plus een aanvullende pensioenregeling bij Zwitserleven, maandelijkse onkostenvergoeding.
 • Bedrijfsfeesten. twee maal per jaar is het feest. In de zomer organiseren we een familiedag en in december hebben we ons kerstfeest.
 • Jij bent geen nummertje. Ja, REDSUN is groot en groeit door. Maar in de kern blijven we een familiebedrijf.

Wij zijn
REDSUN

Wij zijn een toonaangevende groothandel voor Natuursteen en Keramiek én een producent/leverancier van hoogwaardige betonproducten voor in de tuin en openbare ruimte. Vanuit onze standplaats in Kevelaer (Duitsland) worden de producten verkocht aan internationale klanten uit de bouwmaterialenhandel.

Als dynamisch familiebedrijf met meer dan 400 medewerkers, werkzaam in de meest uiteenlopende vakgebieden en specialismen, bieden we als werkgever veel kansen en doorgroeimogelijkheden.

HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN!
In ons Duits-Nederlands bedrijf zul je snel de voordelen van beide culturen ervaren. Met Duitse precisie en een typisch Nederlandse open cultuur, combineren wij de voordelen van beide culturen.
https://stellenmarkt.redsun.eu/wp-content/uploads/2021/09/betok_klm1.png
Ruim, licht en schoon...
dat zijn onze Betonfabrieken!
Onze Betonfabrieken behoren tot de modernste en meest innovatieve van heel Europa. Onze productielijnen voldoen aan de hoogste eisen en zijn in technisch opzicht state-of-the-art.
https://stellenmarkt.redsun.eu/wp-content/uploads/2021/09/cerasun.png
Innovatief...
Stilstaan is achteruitgaan!
Stilstaan is achteruitgaan! Ook op het gebied van onderzoek en innovatie loopt REDSUN voorop. Er worden voortdurend nieuwe producten en productiemethoden ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is ons nieuwste product: CERASUN. Hier worden de beton en keramiek met elkaar verbonden en gecombineerd tot één product.
EIN BILD SAGT MEHR ALS 1.000 WÖRTER

Warum REDSUN?

Online
Bewerbungsformular

GUTE ENTSCHEIDUNG: SETZE DEINE KARRIERE BEI UNS FORT!
Wir freuen uns auf deine Bewerbung.
Klicke oder ziehe Dateien in diesen Bereich zum Hochladen. Du kannst bis zu 3 Dateien hochladen.
Ich bin damit einverstanden, dass meine personenbezogenen Daten, insbesondere auch sensible Daten aus meinen angehängten Bewerbungsunterlagen, ausschließlich zum Zweck der Durchführung der Online-Bewerbung über das Online-Bewerbungstool verarbeitet, auf IT- Systemen der REDSUN Unternehmensgruppe, Delbrüchstraße 1, 47623 Kevelaer (Betreiber) gespeichert und von der für das Stellenangebot verantwortlichen Stelle zum Zweck der Erfassung und Prüfung der Bewerbung sowie der Kontaktaufnahme eingesehen werden können. Im Falle eines nicht erfolgreichen Bewerbungsverfahrens werden meine Daten nach 90 Tagen automatisiert gelöscht. Diese Einwilligungserklärung kann ich jederzeit gegenüber dem Betreiber unter den im Impressum genannten Kontaktdaten widerrufen. In diesem Falle werden meine personenbezogenen Daten sowohl auf den IT-Systemen des Betreibers, als auch bei der für das Stellenangebot verantwortlichen Stelle gelöscht. Eine weitere Bearbeitung meiner Bewerbung ist in diesem Fall nicht möglich. Weitere Details können Sie der Datenschutzerklärung entnehmen.


Klicke oder ziehe Dateien in diesen Bereich zum Hochladen.

Du kannst bis zu 3 Dateien hochladen.